Скочи на садржај

Aktivais krema gel za povrede Cena

aktivais

Aktivais krema je delotvoran i moćan proizvod jer odmah uklanja bol. Komponente brzo i duboko prodiru u tkiva. Sastojci Aktivais kreme deluju zagrijavajuće, poboljšavaju cirkulaciju krvi i deluju na zglobove , smanjuju bol, uklanjaju bakterije i smanjuju otok i upalu. Aktivais ne samo da uklanja bol, već pomaže i u poboljšanju ukupnog fizičkog zdravlja tijela.

Posetite zvaničnu Aktivais stranicu i upoznajte se više o ovoj kremi,kao i aktuelnim akcijama i popustima.

Aktivais krema cena  Za više informacija idi na zvanični sajt

Aktivais također deluje i za druge dijagnoze kao što su osteoartritis, bol u gležnju, bol u zglobu, grčevi, trošenje hrskavice; između ostalih.

Aktivais krema sastojci:

Menthol (mentol)

Menthol se koristi za lečenje bolova u mišićima / zglobovima (poput artritisa , bolova u leđima, uganuća). Mentol je poznat kao kontraritant. Deluje tako što na koži deluje hladno, a zatim toplo. Ova osećanja na koži vas odvraćaju od osećaja bolova dublje u mišićima i zglobovima.

Camphora (kamfora)

Ulje kamfora je čest sastojak lekova za ublažavanje bolova, uključujući topikalne analgetike. Može pomoći u lečenju bolova u mišićima, istovremeno stimulišući cirkulaciju, interakcijom sa receptorima na senzornim nervima.
Ulje kamfora takođe može pomoći u smanjenju hroničnih bolova u mišićima i zglobovima tokom dužih perioda.
Sa dual toplo i hladno dejstvoPouzdani izvor, ulje kamfora umrtvljuje i hladi nervne završetke, a zatim zagreva bolno područje jer povećava cirkulaciju do ukočenih zglobova i mišića.


Propolis Cera Oil Extract (ekstrakt propolisa)
Capsicum Annuum Extract ( ekstrakt bibera)
Caryophyllus aromaticus L. Peel Oil (esencijalno ulje karanfilića)
Eucalyptus Peel Oil (esencijalno ulje eukaliptusa)
Arnica Montana Flower Oil

Iskoristite trenutni popust na zvaničnom Aktivais sajtu.