Скочи на садржај

ARTROFIX Gel za zglobove, kosti

artrofix gel

Artrofix gel za bolove u zglobovima

Artrofix gel za zglobove pomaže vam da se rešite bolova u zglobovima izazvanih bolestima poput artroze, artritisa ili osteohondroze.Njegova formula ima za cilj uticati na zahvaćene delove zglobova i tako pomoći u svakodnevnoj fizičkoj aktivnosti. Ne postoji dobna granica za kupce koji žele koristiti Artrofix krem gel.


-Artritis, čak i blagi slučajevi mogu biti bolni i neprijatni. Može ometati pokretljivost osobe i imati štetne posledice po zdravlje i dobrobit. Uzroci ove bolesti nisu jasni, ali se za razvoj ovog stanja delimično okrivljuju starenje, povrede zglobova i genetika. Pored ovih faktora, sve što može oštetiti zglob na bilo koji način može izazvati artritis. Povrede, infekcije, preaktivan imuni sistem i habanje su česti uzroci artritisa. Pojedinci koji previše treniraju ili previše treniraju imaju povećan rizik od razvoja ove bolesti. Određena zanimanja koja uključuju ponavljajuće savijanje i čučnjeve mogu povećati rizik od razvoja artritisa.

Simptomi artritisa i prednosti Artrofix gela

Upaljeni zglobovi koji bole kada su u pokretu neki su od poznatih znakova i simptoma artritisa. Ovi zglobovi mogu biti ukočeni i mogu se pogoršati pokretima ili aktivnostima kao što su hodanje, pisanje, kucanje i još mnogo toga. Ukočenost je najuočljivija nakon dužeg odmora ili nakon jutarnjeg buđenja. Pojedinci sa artritisom takođe mogu naići na ekstremni umor, nedostatak energije ili slabost.

Artritis je najčešći u sledećim delovima tela:

-Stopala.
-Ruke.
-Kukovi.
-Kolena.
-Krstima.

Prednosti koje vam pruža Artrofix gel krem :

-Ublažava bol
-Potiče proces oporavka tkiva hrskavice
-Smanjuje upalne procese u organizmu i smanjuje otečenost zglobova
-Obnavlja zglobove i tkiva
-Artrofix gel čine potpuno prirodni sastojci koji umiruju bol te potiču obnavljanje kostiju, zglobova i hrskavice.
-Gel također ima blagotvorne učinke u sprečavanju drugih mogućih takvih problema.

Artrofix možete kupiti putem službene web stranice proizvođača.

Artrofix krem gel cena : Posetite zvanični sajt i iskoristite popust i trenutnu akciju .Za 2 kupljena gela dobijate 1 gratis.