Скочи на садржај

FleboZdrav krema za vene

flebo-zdrav

FleboZdrav krema za vene je inovativni proizvod za efikasno delovanje protiv varikoznih vena

Zamislite, 75% muškaraca i više od 90% žena na planeti pati od problema bolesti poput varikoznih vena.
Proširene vene ne samo da kvare estetski izgled nogu i utiču na kvalitetu života, već mogu biti i kobne. FleboZdrav krema za vene će vam biti spas u borbi protiv proširenih vena.
FleboZdrav krema za vene je inovativan kompleks za  proširene vene i profilaksu koji zahvaljujući svom sastavu zadaje dvostruki udarac takvoj neugodnoj bolesti kao što su proširene vene.

Šta sve može uzrokovati proširene vene?


Pojava patoloških promjena u venama olakšava se iz više razloga:

Genetska predispozicija.
Pasivni način života. Nedostatak dovoljne tjelesne aktivnosti, kretanje dovodi do hronične stagnacije krvi u donjim ekstremitetima, a zatim do stvaranja venskih čvorova.
Loše navike (pušenje, ovisnost o alkoholu).
Neudobne, uske cipele, kao i ljubav prema visokim petama.
Težina.
Trudnoća.

Zašto su proširene vene opasne ?
Proširene vene nisu samo ružna pojava, već i ozbiljna opasnost za život, jer ova bolest može dovesti do otrgnutog krvnog ugruška, akutnog zatajenja srca, moždanog ili srčanog udara, kao i do stvaranja trofičnih čireva,
razvoja gangrena, praćena amputacijom udova i invaliditetom.

Uz to, 70% žena s varikoznim venama doživi komplikacije tijekom trudnoće.

Jednom rečju, nemojte odgađati lečenje proširenih vena. Sve što trebate su FleboZdrav krema za vene koju možete kupiti na zvaničnoj stranici uz popust. FleboZdrav krema za vene će vas brzo i delotvorno osloboditi problema proširenih vena!

FleboZdrav krema za vene cena – Za više informacija idi na zvanični sajt

ZAŠTO SU VAŽNE PROŠIRENE VENE?

Proširene vene su jedan od najčešćih zdravstvenih problema u zajednici. Iako se razlikuje od zemlje do zemlje, procenjuje se da 10-40% odrasle populacije ima proširene vene. Učestalost varikoznih vena je 2-3 puta veća kod žena nego kod muškaraca. Međutim, muškarci se lekaru obraćaju mnogo kasnije, jer im je manje stalo do izgleda, a dlake na nogama pokrivaju proširene vene smanjujući im vidljivost. Stoga su varikoze kod muškaraca obično mnogo naprednije kada dođu kod lekara.

Proširene vene na nozi klasifikovane su u tri vrste: kapilarne, srednje veličine i velike varikozne vene.