Скочи на садржај

HERBA MANAN tablete za mršavljenje

herba manan tablete za mrsavljenjea

HERBA MANAN tablete za mršavljenje

Prekomerna težina zabrinjava većinu današnje populacije. To je zbog povećane potrošnje hrane sa visokim sadržajem holesterola i sedilačkog načina života.

Da bi obezbedile rešenja za gubitak težine i upravljanje težinom, mnoge kompanije su investirale u proizvodnju lekova, dijeta i dijetetskih suplemenata.

Što je HERBA MANAN?

HERBA MANAN je dodatak prehrani koji se prvenstveno koristi za mršavljenje i kontrolu telesne težine.
Također se kaže da vašem telu nudi druge prednosti kao što su smanjenje rizika od srčanih problema, snižavanje nivoašećera u krvi te smanjenje zatvora i gubitak masnog tkiva na trbuhu.

HERBA MANAN sadrži vlakno topivo u vodi poznato kao glukomanan .

Glukomanan se dobiva iz korijena biljke konjac, a služi kao aktivni (glavni) sastojak HERBA MANAN.
Iznimna sposobnost ovog vlakna da upija vodu i zauzima prostor pridonosi njegovoj učinkovitosti u pomaganju pri mršavljenju.

Glukomannan djeluje u crijevima i želucu tako što apsorbuje vodu i pretvara ih u ogromna vlakna koja daju osećaj sitosti te time umanjuju potrebu za hranom.

Ni jedan put do gubitka težine nije lak, niti je lako zadržati željenu težinu. Da je lako, niko na svijetu ne bi odlučio da bude debeo, dovodeći u pitanje svoje zdravlje i značajno umanjujući svoje samopoštovanje.

HERBA MANAN pomaže da nam da cijeli ovaj proces bude znatno olakšan.

Studije pokazuju potencijal glukomanana u snižavanju ukupnog holesterola u krvi kod ljudi. S istorijom korištenja u sirovom obliku kao dijetalnih vlakana
u azijskim kulturama, Glucomannan je potaknuo agenciju na proučavanje njegove učinkovitosti kao poboljšanog sredstva.
Rezultati studije poklapali su se s prijašnjim opažanjem, što je izazvalo njezino odobrenje i za delotvornost i za sigurnost.