Скочи на садржај

Kaloriko (Калорико) MK

Kaloriko (Калорико) апчиња за слабеење ги неутрализираат ензимите одговорни за разградување на брзите јаглехидрати.
Како резултат, тие не се претвораат во шеќери, така што калориите не се складираат во маснотии.
Калорико промовира апсорпција на бавни јаглехидрати. Значи, процесот на метаболизам на маснотиите е забрзан, постои чувство на ситост на храна.
Тоа помага да се подобри имунитетот, протокот на енергија, како и да се одржи здрава цревна микрофлора.
Kaloriko (Калорико) капсули го забрзуваат метаболизмот без да му наштетат на здравјето. Тие само горат вишок количини пред нашите очи без да ја влошат апсорпцијата на хранливите материи,
Ако мислите дека е невозможно да изгубите тежина без тешки диети и исцрпувачки тренинзи, тогаш користете таблети „Калорико“ и наскоро ќе го видите спротивното.