Скочи на садржај

Kardio Komplex MK

Kardio Komplex MK

Вратете го крвниот притисок на нормално ниво со капки Кардио Комплекс за неколку минути без да го оштетите вашето здравје!
Го намалува крвниот притисок на ниво што одговара на вашата возраст.
Ова ги прави вените флексибилни, намалувајќи го ризикот од мозочен удар и срцев удар, ја гради природната отпорност на организмот благодарение на уникатната комбинација на ретки состојки.Кадри Комплекс капките го нормализираат крвниот притисок без хемикалии и несакани ефекти! Во нормала. Ги чисти сите крвни садови и ги зајакнува, правејќи го протокот на крв многу поудобен.