Скочи на садржај

Varcosin gel za vene – Cena ,Iskustva ,Srbija

Varcosin gel protiv proširenih vena- efikasna krema za vene za savršene noge bez oštrine
Ako tražite proizvod koji vam može pomoći da se rešite proširenih vena, onda je Varcosin najbolje rešenje.
To je efikasna krema sa potpuno prirodnim sastojcima i naučno dokazanim komponentama za smanjenje izgleda vaših proširenih vena.
Ovaj proizvod takođe može pomoći da se poboljša cirkulacija krvi u vašim nogama, što će učiniti da izgledaju mnogo bolje.
Deluje tako što prodire duboko u kožu da olabavi i razbije ugruške koji se formiraju na vašim venama, čineći ih manje vidljivim i elastičnijim.
Formula sadrži potpuno prirodne sastojke koji su bezbedni za upotrebu, čak i ako imate osetljivu kožu ili alergije.
Morate naneti kremu na zahvaćeno područje i ostaviti je nekoliko minuta pre nego što isperite toplom vodom. Po potrebi možete koristiti Varcosin svaki dan.
Takođe se veoma lako primenjuje i deluje brzo, tako da ne morate dugo da čekate pre nego što vidite rezultate. Pročitajte u nastavku da biste saznali više o ovom proizvodu.


Šta su proširene vene?

Proširene vene su otok blizu površine vaše kože, koji može izgledati kao čir ili bubuljica. Izgleda kao vreća crva i pojavljuje se u vašim potkolenicama.
Može se videti kao mala izbočina ili izraženiji otok, u zavisnosti od težine stanja. Venisele je jedan od najčešćih problema koji pogađaju ljude danas.
Venisele vene mogu biti neprivlačne i neprijatne, ali mogu izazvati i ozbiljne zdravstvene probleme, uključujući bol i peckanje u nogama. Ozbiljnost vaših simptoma zavisi od veličine vena i mesta gde se nalaze.
Stanje je češće kod žena nego kod muškaraca. Varcosinobično pogađa ljude između 20 i 50 godina. Žene češće imaju ovo stanje jer imaju veći broj krvnih sudova u nogama.
Međutim, venisel može uticati na bilo koga bilo kog uzrasta i pola.


Sastojci Varcosin gela za vene:

Lista sastojaka gela je duga i detaljna, ali smo je razložili za vas u nastavku:
Ekstrakt divljeg kestena – Ovaj sastojak pomaže u smanjenju otoka i upale u nogama. Ekstrakt divljeg kestena sadrži supstancu zvanu escin, koja podstiče protok krvi.
Takođe štiti vene od oštećenja izazvanih pritiskom i stresom.
Hijaluronska kiselina – Ovo je ključni sastojak u proizvodu koji ga čini tako dobrim. To je prirodna supstanca u vašem telu koja pomaže da koža bude meka i gipka.
Glicerin – Ovaj sastojak se obično koristi u mnogim kremama jer je humektant koji pomaže u zadržavanju vlage. Takođe pomaže da se umiri iritirana koža povećavajući protok krvi u tom području.
Natrijum hijaluronat – Ovaj sastojak je humektant koji pomaže u zadržavanju vlage u koži i ima antiinflamatorna svojstva.
Ekstrakt kamilice – Ovaj sastojak se obično nalazi u kremama jer deluje protivupalno i pomaže u smirivanju iritirane kože. Takođe pomaže u smanjenju crvenila.
Vitamin E – Ovaj sastojak pomaže u smanjenju otoka i upale u nogama. Takođe ih štiti od oštećenja izazvanih pritiskom i stresom.
Mentol – Ovaj sastojak pomaže u smanjenju otoka i upale. Mentol se nalazi u ulju mente i eukaliptusa, koji se koriste za ublažavanje bolova i nelagodnosti povezanih sa venama nogu.
Kofein – Kofein je vazokonstriktor koji može smanjiti vaše vene tako što ih sužava. Zbog toga se često koristi za smanjenje otoka i upale.

Prednosti Varcosin gela:

Pomaže u smanjenju otoka i upale – Sastojci Varcosinkreme pomažu u smanjenju otoka i upale u nogama. Oni takođe rade na smirivanju iritirane kože.
Pruža ublažavanje bolova – Ako imate vene na nogama koje izazivaju bol ili nelagodnost, ovaj proizvod im može pružiti olakšanje. Pomaže i kod osećaja peckanja izazvanog proširenim venama i pauk venama.
Pomaže kod iritacije kože – Ako imate vene na nogama koje izazivaju bol ili nelagodnost, ovaj proizvod može da ih ublaži. Pomaže i kod osećaja peckanja izazvanog proširenim venama i pauk venama.
Štiti od oštećenja – Pomaže u sprečavanju oštećenja izazvanih pritiskom ili stresom tokom vremena.
Pomaže u obnavljanju kože – Pomaže u popravljanju oštećenja na koži uzrokovanih proširenim venama, hemoroidima i pauk venama.
Poboljšava cirkulaciju – Pomaže u poboljšanju cirkulacije u donjoj polovini tela. Ovo može pomoći kod bolova i otoka.


Neželjeni efekti gela:

Nema prijavljenih neželjenih efekata za ovaj proizvod – sve dok se koristi u skladu sa uputstvima proizvođača.

Kako pravilno koristiti Varcosin:

Nanesite malu količinu na zahvaćeno područje dva puta dnevno. Umasirajte u kožu dok se ne upije.
Operite ruke pre nanošenja kreme na noge.

Koliko vremena je potrebno da se vide rezultati?
Odgovor na ovo pitanje nije lako odrediti jer ozbiljnost problema varira od osobe do osobe.
U proseku, potrebno je oko 2 nedelje da krema počne da deluje. Ali u nekim slučajevima možete videti rezultate čak i brže od toga.