Скочи на садржај

Venisal gel za vene – Cena,Iskustva

Venisal gel za vene - inovativna formula protiv proširenih vena

Venisal gel za vene – inovativna formula protiv proširenih vena ,cena,iskustva

 

Kada je u pitanju otklanjanje proširenih vena, važno je pronaći proizvod koji je efikasan i bezbedan. Zato vam predstavljamo Venisal gel – novi gel koji pomaže u otklanjanju uzroka i posledica proširenih vena na nogama, često povezanih sa starenjem. Ovo stanje nije samo estetski problem, već može biti i ozbiljan zdravstveni problem.

 

Pregledaćemo recenzije Venisal gela, njegov sastav, prednosti, maloprodajnu cenu, kontraindikacije, pravilnu upotrebu i prodajna mesta.

Šta je Venisal gel za vene:

 

Venisal gel se sastoji od prirodnih sastojaka i proizvođač obećava da će ukloniti uzroke proširenih vena, kao i njihove posledice.

 

Ovaj proizvod nudi dvostruku korist: estetsku i zdravstvenu. Pored toga, postoje dokazi koji ukazuju na poboljšanje kvaliteta života, jer žene više neće morati da skrivaju proširene vene i izbegavaju da nose suknje i haljine tokom leta. Takođe, mogu se izbeći bol i grčevi, koji su česti kod osoba koje pate od proširenih vena.

 

Proširene vene su danas uobičajene, a žene su podložnije ovom stanju nego muškarci – oko 30% žena tokom života razvije proširene vene, u poređenju sa 15% muškaraca.

 

Koji su simptomi proširenih vena?

 

Simptomi proširenih vena mogu uključivati bolne i otečene noge, peckanje i pulsiranje u nogama, grčeve mišića nogu (naročito noću), kao i suvu, svrab i tanku kožu iznad vena.

 

Varikozne vene donjih ekstremiteta su patološko stanje koje karakteriše deformacija venskih sudova. Ova bolest može poremetiti vaš uobičajeni način života, izazvati neprijatne simptome i dovesti do ozbiljnih komplikacija. Postoji mnogo razloga zašto se ova patologija javlja, uključujući nedostatak funkcionalnosti ventila u venama donjih ekstremiteta, sedentarni način života, naslednu predispoziciju i prekomernu težinu.

 

Gel protiv proširenih vena Venisal gel vam može pomoći da prevaziđete ovaj problem. Ovaj gel za kratko vreme ublažava neprijatne simptome, otklanja uzrok koji je doveo do bolesti. Stručnjaci preporučuju početak lečenja što je ranije moguće kako bi se izbegle ozbiljne komplikacije.

 

Simptomi proširenih vena mogu biti bolni, ali ne moraju uvek biti prisutni. Neki od znakova proširenih vena uključuju tamnoljubičaste ili plave vene, vene nalik konopcu na nogama i osećaj bola ili težine u nogama. Veincontrol gel može ublažiti otok, bol, normalizovati rad venskih zalistaka, ukloniti paukove vene, sprečiti razvoj trofičnih čireva i ublažiti grčeve mišića.

 

Ovaj gel ima kompleksan efekat na telo i pomaže u obnavljanju protoka krvi, što je neophodno za sprečavanje ozbiljnih komplikacija. Paukove vene su takođe problem koji se može rešiti korišćenjem ovog gela.

 

Proširene vene nisu samo estetski neprijatne, već i štetne po zdravlje. Ako primetite prve znake proširenih vena, preporučljivo je odmah započeti lečenje kako biste izbegli dalje komplikacije. 

 

Koji su sastojci Venisal gela?

 

Sastojci Venisal gela deluju na proširene vene na različite načine:

 

  • Symphytum Officinale Root Extract: Ovaj ekstrakt se koristi za ublažavanje bolova i upala, a takođe i za poboljšanje brzine zarastanja kože. Može pomoći u smanjenju otoka i iritacije kože oko vene.
  • Ekstrakt divljeg kestena: Ekstrakt divljeg kestena može poboljšati cirkulaciju u nogama i smanjiti upalu, što može pomoći u smanjenju otoka i bolova u venama. Ovaj ekstrakt se takođe smatra efikasnim u smanjenju proširenih vena.
  • Melilotus Officinalis Herba Extract: Ovaj ekstrakt se koristi za poboljšanje cirkulacije, smanjenje otoka i ublažavanje bolova. Takođe može pomoći u smanjenju osećaja težine i nelagode u nogama.
  • Aloe Barbadensis Leag Juice: Aloe vera je poznata po svojim hidratantnim i umirujućim svojstvima, a takođe se koristi za ublažavanje upale kože. Može pomoći u hidrataciji i omekšavanju kože oko vene.
  • Menthol: Mentol ima osvežavajući i rashlađujući efekat na kožu, što može pomoći u smanjenju osećaja težine i nelagode u nogama.
  • Polygonum Fagopyrum Herba Extract: Ovaj ekstrakt se koristi za poboljšanje cirkulacije i smanjenje upale. Takođe može pomoći u smanjenju otoka i bolova u venama.

 

Venisal gel Iskustva – Forum

 

Venisal gel za vene je odličan proizvod! Koristim ga već nekoliko nedelja i primetio sam ogromnu razliku u izgledu mojih nogu. Proširene vene su se smanjile i više ne osećam bol i umor u nogama.

 

Oduševljena sam Venisal gelom za vene! Nisam verovao da će spoljni proizvod imati takav efekat, ali sam bio prijatno iznenađen. Osećaj težine i bola u nogama je nestao, a noge izgledaju glatke i lepe.

 

Venisal gel preporučujem svima koji imaju problema sa proširenim venama. Krema se lako nanosi, brzo se upija i ne ostavlja mastan trag. Posle samo nekoliko upotreba osetio sam olakšanje i smanjio sam otok na nogama. Veoma sam zadovoljan ovim proizvodom.

 

Venisal gel  cena i gde kupiti u Srbiji i BIH

 

Naručite Venisal gel za vene na zvanicnoj stranici, sa trenutnim popustom 50 odsto od cene!